JUSTINN

Het ontwerpen van designlader die in meerdere uitvoeringen beschikbaar is. Het was de opdracht waaruit Justinn ontsproot. Het resultaat is een slimme lader van hoogwaardig RVS die eenvoudig wordt gemonteerd. Deze high-end laadoplossing maakt het assortiment van DIC Laadsystemen compleet en is ideaal inzetbaar voor privé of semi openbare doeleinden.

Justinn is met een kabelaansluiting aan de achter- of onderzijde altijd perfect te monteren. Een RVS kabelhanger wordt standaard meegeleverd, waarmee de laadkabel naar wens opgeborgen kan worden. Met de RVS laadpaal accessoire is vrijstaande montage mogelijk. Er zijn uitvoeringen met een universele wandcontactdoos of met één of twee laadkabels en voor bedrijven en parkeergarages is het mogelijk om meerdere laders aan elkaar te koppelen. Het feit dat Justinn standaard beschikt over loadbalancing functionaliteit zorgt ervoor dat elke laadpaal altijd voldoende laadcapaciteit afgeeft zonder dat een verzwaring van de groepenkast noodzakelijk is.

Ook is Justinn een slimme lader en dat heeft meerdere voordelen. Via de eigen app is o.a. de lader te bedienen, verkrijg je toegang tot een Europees netwerk van laadstations en kan automatisch verrekenen worden toegepast – zowel privé als zakelijk.

J-2PMT222

Art. nr. J-2PMT211

J-1PMT222

Art. nr. J-1PMT222

J-1PMT211

Art. nr. J-1PMT211

J-1PM1122

Art. nr. J-1PM1122