Over ons

DIClaadsystemen is het logische vervolg van wat in 2003 als Deurloo Elektro is opgericht. Het bedrijf van Raymond Deurloo is een bedrijf dat gespecialiseerd was in het bouwen en monteren van groepenkasten en verdelers voor particulieren en bedrijven. In 2013 zijn we verhuisd naar een eigen bedrijfspand op industrieterrein De Veldkamp in Borne (nabij de A1, bij Ikea Hengelo). Vanuit dit pand zijn we toen gestart met de online verkoop van groepenkasten via een webwinkel.

De online verkoop resulteerde in een toenemende vraag om groepenkasten te leveren met een extra groep voor een oplaadpunt. De toenemende interesse in elektrische auto’s en de vraag naar gerelateerde producten was de logische vervolgstap voor een specialisatie in deze producten en installaties.

Na een marktverkenning in 2014 ontdekten we dat er nog geen aanbieder was voor inbouw laadsystemen en daarmee ontwikkelden we ons eerste eigen product. Nu, ruim vijf jaar later, hebben we ons assortiment uitgebreid met laadsystemen voor iedere situatie. De blijvende toename in vraag naar onze hoogwaardige producten heeft ervoor gezorgd dat wij in 2020 de aangrenzende bedrijfsunit in gebruik hebben genomen. In deze ruimte hebben we plek voor extra voorraad en voeren we de voorbereidende werkzaamheden voor de installaties uit. Inmiddels werken we dagelijks met een team van vijf gepassioneerde collega’s aan de laadproducten van morgen.