AC Laadzuil

Heeft u uzelf ooit afgevraagd hoe het opladen van e-trucks werkt en wat een AC laadzuil precies doet? AC laadzuilen zijn belangrijke apparaten voor het opladen van elektrische trucks. Ze gebruiken wisselstroom (AC) om de batterijen van de trucks snel en efficiënt op te laden. Laadpalen voor e-trucks zijn aanwezig op verschillende openbare parkeerplaatsen en bij tankstations, toch is het makkelijker en bovendien voordeliger om een AC laadzuil op eigen terrein te plaatsen.

Bij DIClaadsystemen begrijpen we het belang van betrouwbare en toegankelijke oplaadinfrastructuur. Daarom bieden wij hoogwaardige AC laadzuilen die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook snel en veilig laden mogelijk maken.

AC Laadzuil

Efficiëntie en flexibiliteit van AC Laadzuilen

AC laadzuilen zijn een belangrijk onderdeel van de infrastructuur voor e-trucks en bieden een efficiënte en flexibele oplossing voor het opladen van deze voertuigen. Met de opkomst van elektrische mobiliteit groeit ook de vraag naar krachtige laadoplossingen zoals de 43kW AC laadzuil, die geschikt is voor voertuigen zoals Volvo en Renault. Deze laadzuilen bieden een laadsnelheid die vaak al voldoende is om ’s nachts volledig opgeladen te zijn, waardoor uw chauffeurs de volgende dag direct de nodige kilometers kunnen maken.

Bovendien maken ze een duurdere DC-lader overbodig, waardoor gebruikers kunnen besparen op kosten zonder in te leveren op laadsnelheid. De laadzuil is voorzien van handige functies zoals een vaste laadkabel van 4,5 meter, een RFID-passysteem en ondersteuning voor automatische verrekening. Met een krachtgroep van 63A en de mogelijkheid om te worden gecombineerd met een loadbalance meter, biedt deze laadzuil een complete en gebruiksvriendelijke oplossing voor het opladen van elektrische vrachtwagens.

Duurzaamheid en toekomstgerichtheid

Met de groeiende focus op duurzaamheid en het milieu, vervullen AC laadzuilen een belangrijke rol in de transitie naar e-trucks. De 43kW AC laadzuil is speciaal ontworpen voor verschillende elektrische vrachtwagens. Deze laadzuilen zijn niet alleen krachtig en effectief, maar ook vriendelijk voor het milieu. Door gebruik te maken van wisselstroom (AC) uit het reguliere elektriciteitsnet, helpen deze laadzuilen de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen en stimuleren ze een schonere mobiliteit.

Bovendien zijn deze laadzuilen ontworpen met het oog op de toekomst, met handige functies zoals een RFID-passysteem en ondersteuning voor automatische betalingen, waardoor ze klaar zijn voor verdere ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit en slimme laadinfrastructuur. Door te investeren in AC laadzuilen dragen gebruikers niet alleen bij aan een duurzamere toekomst, maar ook aan een betere en meer geavanceerde infrastructuur voor mobiliteit die gereed is voor de toekomstige uitdagingen.

Nu verkrijgbaar: AC Laadzuil voor Volvo en Renault

Onze AC laadzuil is uitermate geschikt voor het snel en efficiënt opladen van e-trucks. Met deze laadsnelheid bent u vaak al in staat om uw voertuig ’s nachts volledig opgeladen te hebben, zodat u de volgende dag weer klaar bent voor de weg.

Met een krachtgroep van 63A en een vaste laadkabel van 4,5 meter lang, biedt onze laadzuil alles wat u nodig heeft voor een probleemloos laadproces. Bovendien is hij uitgerust met een RFID-passysteem en ondersteunt hij automatische verrekening, wat zorgt voor gemak en gebruiksgemak. Voor een alles-in-één oplossing is onze 43kW AC laadzuil verkrijgbaar inclusief montage sokkel voor een aantrekkelijke prijs van € 4559,00 exclusief btw. Wilt u meer informatie over onze AC laadzuil of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.