DC snellader

Wilt u uw elektrische auto supersnel opladen, binnen slechts een half uur een volle accu hebben? Met DC snelladers is dat mogelijk! Deze krachtige laadsystemen leveren vermogens van 24 tot 350 kW en zijn beschikbaar in zowel wand- als vrijstaande modellen. Welke aansluiting heeft uw voorkeur: CHAdeMO, CCS of Type-2 AC?

Bij DIClaadsystemen staat innovatie en gebruiksgemak voorop. Onze DC snelladers bieden een betrouwbare en veilige laadoplossing die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van flexibiliteit en duurzaamheid. Bent u klaar voor een snelle en efficiënte manier om uw elektrische auto op te laden?

DC snelladers bieden wij uitsluitend klant specifiek aan. 

DC snellader

Waarom kiezen voor een DC snellader?

Een DC snellader biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele AC-laders. Allereerst is de snelheid van laden opvallend. Terwijl een AC-lader enkele uren kan vergen om een accu volledig op te laden, kan een DC snellader dit klusje klaren binnen een half uur. Dit is vooral handig tijdens lange reizen of wanneer u snel weer de weg op moet.

Daarnaast zijn ze uitermate geschikt voor openbare laadpunten en commercieel gebruik. Ze bieden meer opties voor laadvermogens, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende typen elektrische voertuigen. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met verschillende soorten connectoren, zoals CHAdeMO, CCS of Type-2 AC, waardoor ze gebruikt kunnen worden voor verschillende voertuigen.

Milieuvriendelijk en duurzaam laden

Een belangrijk voordeel van een DC snellader is de milieuvriendelijkheid ervan. Doordat deze laders efficiënter werken dan traditionele AC-laders, wordt er minder energie verspild tijdens het laadproces.

Dit draagt bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en helpt zo mee aan een schonere en duurzamere mobiliteit. Door te kiezen voor een DC snellader, draagt u dus bij aan een groenere toekomst.

Flexibiliteit en gebruiksgemak

Naast snelheid en efficiëntie biedt een DC snellader ook flexibiliteit en gebruiksgemak. Deze laders zijn vaak geschikt voor verschillende elektrische voertuigen en ondersteunen verschillende soorten connectoren, waardoor ze passend zijn voor een breed publiek.

Bovendien zijn ze vaak eenvoudig te vinden op openbare locaties, zoals langs snelwegen, in steden, bij tankstations en zelfs in parkeergarages, wat het gemakkelijk maakt om ze te gebruiken voor langeafstandsreizen en dagelijks gebruik.

Toekomstbestendigheid

Met de opkomst van elektrische voertuigen wordt de vraag naar snelle en efficiënte laadmogelijkheden steeds groter. Door te investeren in een DC snellader bent u klaar voor de toekomst van elektrisch rijden.

Deze laders leveren niet alleen de snelheid en efficiëntie die nodig zijn voor de groeiende markt van elektrische voertuigen, maar ook de flexibiliteit en duurzaamheid die cruciaal zijn voor een succesvolle overstap naar elektrische mobiliteit.

Vind de perfecte DC snellader!

Als u zich afvraagt welke DC snellader het beste past bij uw behoeften, of als u meer wilt weten over de installatie en het onderhoud ervan, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Wij bieden advies op maat en begeleiden u gedurende het hele proces, van selectie tot installatie.

Verder bieden we ook een breed assortiment aan accessoires aan, zoals losse beveiligingen zoals aardlekschakelaars, automaten en loadbalancemeters en losse laadkabels in verschillende standaard lengtes, inclusief maatwerkopties. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om het maximale uit uw DC snellader te halen.