Laadpaal wandmodel

Een laadpaal wandmodel is een innovatieve oplossing voor elektrische voertuigen die zowel thuis als op het werk kan worden geïnstalleerd. Met de groeiende populariteit van elektrische auto’s is de behoefte aan betrouwbare laadfaciliteiten essentieel geworden. Bij DIClaadsystemen bieden we hoogwaardige laadoplossingen, waaronder het laadpaal wandmodel.

Met geavanceerde technologieën biedt het wandmodel een efficiënte en betrouwbare laadervaring voor elektrische voertuigen. Dankzij snelle laadcapaciteiten kunnen gebruikers hun voertuigen snel en gemakkelijk opladen, waardoor ze meer tijd op de weg doorbrengen en minder tijd doorbrengen met wachten. Bovendien wordt onze laadpaal wandmodellen geleverd met uitgebreide veiligheidskenmerken, waaronder bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting. Hierdoor kunt u met een gerust hart veilig uw voertuig opladen.

project hardenberg

Voordelen van een laadpaal wandmodel

Een laadpaal wandmodel biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere laadfaciliteiten. Ten eerste bespaart het ruimte, dit maakt het ideaal voor thuisgebruik waar ruimte vaak beperkt is. Door de laadpaal aan de wand te monteren, wordt de vloerruimte vrijgehouden en blijft de oprit of garage netjes georganiseerd. Bovendien is het wandmodel rustig qua kleur en design, zodat het geen opvallend item wordt in de omgeving, wel zo prettig.

Een ander voordeel van het wandmodel is de eenvoudige installatie. In vergelijking met vrijstaande laadpalen vereist een wandmodel minder bouwkundige aanpassingen en kan het snel worden geïnstalleerd, wat resulteert in lagere installatiekosten en minder geluidsoverlast voor de omgeving.

Exclusieve laadpaal wandmodellen

Bij DIClaadsystemen hebben we een unieke collectie laadpaal wandmodellen ontwikkeld die exclusief verkrijgbaar zijn bij ons. Onze diversiteit aan modellen biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan opties die voldoen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om de JUSTINN AT HOME, BlackBoxx of DC Snelladestations, onze wandmodellen staan voor innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak.

Exclusieve laadpaal wandmodellen

Bij DIClaadsystemen hebben we een unieke collectie laadpaal wandmodellen ontwikkeld die exclusief verkrijgbaar zijn bij ons. Onze diversiteit aan modellen biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan opties die voldoen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om de JUSTINN AT HOME, BlackBoxx of DC Snelladestations, onze wandmodellen staan voor innovatie, kwaliteit en gebruiksgemak.

LAADPAAL WANDMODEL

Dubbele slimme wandlader: efficiënt opladen met RFID passysteem

Ontdek onze dubbele slimme wandlader, uitgerust met een geavanceerd RFID passysteem en een laadcapaciteit van 2 x 11 / 22 kW. Met online beheer en automatische verrekening opties biedt deze lader een handige oplossing voor uw laadbehoeften. Voorzien van RCM-modules voor het detecteren van gelijkstroomfouten en diverse beveiligingen, is deze lader geschikt voor alle openbare laadpassen. Met de mogelijkheid tot load balancing en instelbare laadvermogens, voldoet deze wandlader aan diverse eisen. Beschikbaar in RAL kleur 7021 zwart grijs, maar ook aanpasbaar op aanvraag. De status van het laden wordt duidelijk weergegeven door middel van dimbare ledverlichting. Met een robuuste stalen behuizing en IP54-beschermingsklasse is deze wandlader ideaal voor diverse omgevingen en weersomstandigheden.

Ontdek ook onze slave dubbele slimme wandlader met RFID passysteem

Naast onze eerder genoemde dubbele slimme wandlader, introduceren we ook onze slave variant. De slave wandlader dubbel SLIM MET RFID PASSYSTEEM biedt dezelfde krachtige oplaadmogelijkheden als onze master wandlader, met een laadcapaciteit van 2 x 11 / 22 kW en voorzien van alle benodigde beveiligingen. Deze wandlader werkt echter uitsluitend als aanvulling op onze master uitvoering, waarbij de wandlader met artikel 3793 als master fungeert. Met deze configuratie bieden we een uitgebreid systeem dat voldoet aan diverse laadbehoeften en voorziet in optimale flexibiliteit en beveiliging.

justinn-5-2-kabels

JUSTINN AT HOME: Slimme en duurzame laadoplossing

De JUSTINN AT HOME, een verfijnd laadpaal wandmodel vervaardigd van hoogwaardig staal en gepoedercoat voor duurzaamheid. Dit wandmodel wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Met een kabelaansluiting aan de achter- of onderzijde kan deze lader moeiteloos worden geïnstalleerd, terwijl de meegeleverde RVS kabelhanger zorgt voor een georganiseerde opslag van de laadkabel. Voor wie een vrijstaande montage verkiest, biedt de optionele RVS laadpaal accessoire een uitstekende oplossing.

Dankzij zijn loadbalancing functionaliteit biedt de Justinn AT HOME altijd een optimale laadcapaciteit, zonder dat een verzwaring van de groepenkast vereist is. Dit maakt hem niet alleen efficiënt, maar ook kosteneffectief in gebruik.

DC Snellaadstations: Efficiëntie en snelheid

Voor wie op zoek is naar ultieme snelheid en efficiëntie, bieden onze DC snellaadstations de ideale oplossing. Met een wanduitvoering van 24 kW en vaste laadkabels met diverse aansluitingen zoals CHAdeMO, CCS of Type-2 AC, stellen deze stations gebruikers in staat om hun voertuigen snel en betrouwbaar op te laden.

Dankzij de mogelijkheid van een combinatie van verschillende aansluitingen, bieden de DC snellaadstations maximale flexibiliteit en bruikbaarheid. Of het nu gaat om particulier of zakelijk gebruik, deze stations leveren de prestaties die nodig zijn om aan de groeiende vraag naar elektrische voertuigen te voldoen.

Veelzijdigheid en gemak van het laadpaal wandmodel

Het laadpaal wandmodel is veelzijdig en kan worden toegepast in verschillende omgevingen, waaronder woningen, appartementencomplexen, bedrijfspanden en openbare parkeerfaciliteiten. Voor thuisgebruik biedt het wandmodel een handige manier om elektrische voertuigen op te laden, terwijl het voor bedrijven een aantrekkelijke voorziening is voor werknemers en klanten met elektrische voertuigen.

Daarnaast kan het wandmodel worden geïntegreerd in smart home-systemen, waardoor gebruikers hun laadactiviteiten kunnen monitoren en beheren via een mobiele app. Dit biedt extra gemak en controle over het laadproces, waardoor gebruikers hun elektrische voertuigen efficiënter kunnen beheren.

Directe service voor hoogwaardige laadpalen

Bij DIClaadsystemen bieden we hoogwaardige wandmodellen die voldoen aan de behoeften van elke klant, waardoor elektrisch rijden gemakkelijker en toegankelijker wordt dan ooit tevoren. We bieden ook directe service aan, en u kunt onze helpdesk bereiken voor problemen of vragen buiten kantoortijden op het volgende nummer:

Helpdesk buiten kantoortijden:

T: 085 – 401 5425

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze laadpalen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft.