LAADZUILEN

Bent u op zoek naar hoogwaardige laadzuilen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid? Dan bent u bij DIClaadsystemen aan het juiste adres. Onze laadzuilen zijn belangrijk voor het opladen van elektrische voertuigen en bieden een breed scala aan opties. Of het nu gaat om modellen met één of twee universele Mennekes contactdozen, of met vaste laadkabels. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid zijn ze allemaal al uitgerust met DC gelijkstroombeveiliging voor extra veiligheid tijdens het opladen.

laadzuil

Dubbele Wandlader slave slim

Art. nr: 3794

Het belang van laadzuilen

Laadzuilen spelen een belangrijke rol in de transitie naar elektrische mobiliteit. Ze bieden een praktische en toegankelijke manier om elektrische voertuigen op te laden, waardoor mensen worden aangemoedigd om over te stappen op duurzame transportopties.

Door het plaatsen van laadzuilen op strategische locaties zoals parkeerplaatsen, stadscentra en langs snelwegen, wordt de infrastructuur voor elektrisch laden uitgebreid, waardoor het gemakkelijker wordt voor mensen om over te stappen op elektrisch rijden. Dit draagt bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en het verminderen van de CO2-uitstoot, waardoor een schonere en duurzamere toekomst mogelijk wordt.

Ontworpen voor gemak en veiligheid

Ze zijn niet alleen van belang voor het opladen van elektrische voertuigen, maar ze zijn ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Wij bieden laadzuilen die geschikt zijn voor vrijstaande montage, maar ook voor wandmontage, waardoor ze aan verschillende installatiebehoeften kunnen voldoen.

Onze laadzuilen zijn slim ontworpen en ondersteunen alle gangbare laadpassen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse elektrische voertuigen. Daarnaast bieden ze functies zoals load balancing en automatische verrekening, waardoor het oplaadproces efficiënter en gebruiksvriendelijker wordt.

Wat betreft duurzaamheid en veiligheid zijn ze voorzien van een stevige stalen behuizing die vandalismebestendig is en afsluitbaar met een cilinderslot. De verzinkte stalen zuilen zijn bovendien gecoat in standaard RAL-kleuren zoals zwart grijs (RAL 7021) of reinwit (RAL 9010), maar zijn ook verkrijgbaar in andere RAL-kleuren op aanvraag tegen een meerprijs.

Om de installatie te vergemakkelijken, wordt bij elk zuilmodel een montage sokkel standaard meegeleverd. Dit maakt de plaatsing en bevestiging van de laadpaal op locatie eenvoudig en probleemloos.

Een breed assortiment aan laadzuilen

Binnen ons uitgebreide assortiment aan laadzuilen presenteren we enkele opvallende modellen. Onze specifieke laadpaal, de Laadzuil slim met RFID met passysteem 2 X 11/22 kWh, springt eruit vanwege zijn geavanceerde functies. Deze zuil is uitgerust met een slim pas-systeem met online beheer en automatische verrekening. Bovendien biedt het twee originele Mennekes contactdozen met vergrendelmotor en een instelbaar laadvermogen. Veiligheid staat voorop dankzij de ingebouwde aardlekschakelaars, automaten en RCM-modules voor het detecteren van gelijkstroomfouten. Met zijn robuuste stalen zuil, verzinkt en gecoat in een RAL-kleur naar keuze, is deze laadpaal geschikt voor diverse toepassingen.

Een ander opmerkelijk model binnen ons assortiment is de Slave laadzuil slim met RFID passysteem 2 x 11 / 22 kW. Deze laadzuil, specifiek ontworpen om als Slave te functioneren in combinatie met een master laadzuil, voldoet aan alle vereiste beveiligingen en normen. Met zijn slimme pas-systeem, online beheer en automatische verrekening biedt deze zuil gemak en efficiëntie. Daarnaast hebben we ook de Wandlader slave slim in ons assortiment. Deze wandlader is een Slave en werkt uitsluitend met een master uitvoering, voorzien van alle beveiligingen.

Voor meer specifieke behoeften bieden we ook de Quattro laadzuil, ontwikkeld voor laadpleinen op centrale locaties in gemeenten. Dit unieke model voorziet in de groeiende vraag naar laadmogelijkheden op openbare plaatsen.

Maximale ondersteuning en service

Bij DIC Laadsystemen streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige laadpalen te leveren, maar ook om maximale ondersteuning en service te bieden aan onze klanten.

Of u nu vragen heeft over welke laadzuil het beste bij uw behoeften past, technische ondersteuning nodig heeft tijdens de installatie, of advies wilt over onderhoud en gebruik, ons team staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw elektrische mobiliteit te verbeteren en te vereenvoudigen.