JUSTINN AT HOME

Op zoek naar een goede manier om uw elektrische auto thuis op te laden? Dan is Justinn at Home precies wat u nodig heeft. Deze mooie oplaadpunten, gemaakt van stevig staal en gepoedercoat, zijn niet alleen een mooie toevoeging aan uw huis, maar zorgen er ook voor dat uw auto snel en efficiënt wordt opgeladen.

Bij DIC Laadsystemen staat innovatie en gebruiksgemak voorop. Deze laadstations zijn verkrijgbaar in vier varianten, elk met hun eigen handige eigenschappen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu een kabelaansluiting aan de achterkant of onderkant nodig hebt, de montage is eenvoudig. En met de roestvrijstalen kabelhanger die standaard wordt meegeleverd, kunt u uw laadkabel netjes opbergen wanneer u hem niet gebruikt.

header_foto_justinn

klein justinn kabel
klein justinn kabel

11kW – 6 meter vaste kabel

Art. nr. 9020
klein justinn kabel
justinn
justinn

11kW wcd

Art. nr. 9021
justinn

22kW – WCD

Art. nr. 9023
project hardenberg

9019 RVS leiding koker

Art. nr. 9019
Switch 9015

Switch

Hoe werkt Justinn at Home?

Justinn at Home is ontwikkeld als een slimme oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen, met een focus op gebruiksgemak en efficiëntie. Het ontwerp van deze designlader is veelzijdig, waardoor het gemakkelijk is om het te installeren en te gebruiken. Het is vervaardigd uit hoogwaardig staal dat is gepoedercoat voor duurzaamheid.

Met Justinn at Home kunt u kiezen voor een kabelaansluiting aan de achter- of onderzijde, waardoor het perfect past bij de specifieke behoeften van uw oplaadruimte. Een handige RVS kabelhanger wordt standaard meegeleverd, waarmee u de laadkabel netjes kunt opbergen wanneer deze niet in gebruik is. Bovendien biedt de optie voor een universele wandcontactdoos of één laadkabel flexibiliteit voor verschillende situaties.

Een van de slimme functies van Justinn at Home is de loadbalancing, waardoor de beschikbare laadcapaciteit efficiënt wordt verdeeld zonder dat daarvoor aanpassingen aan de groepenkast nodig zijn. Deze functie zorgt ervoor dat elke laadpaal altijd voldoende stroom levert, wat handig is voor zowel thuisgebruik als in semi-openbare ruimtes.

Daarnaast biedt de laadpaal ook de mogelijkheid tot slimme bediening via een eigen app. Hiermee kunt u niet alleen de lader op afstand bedienen, maar ook toegang krijgen tot een Europees netwerk van laadstations en automatische verrekening toepassen, zowel voor privé als zakelijk gebruik.

Duurzaamheid van Justinn at Home

Wij streven naar duurzaamheid in al onze producten, en onze laadoplossingen vormen daarop geen uitzondering. We hebben onze laadpalen ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Hierdoor bieden onze laadpalen niet alleen een lange levensduur, maar ook betrouwbare prestaties, of ze nu intensief worden gebruikt in commerciële omgevingen of voor dagelijks gebruik thuis.

Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap zorgt ervoor dat Justinn at Home de beste laadoplossingen biedt op de markt, die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid en prestaties. Met Justinn at Home kiest u voor duurzame prestaties waarop u kunt vertrouwen.

Justinn at Home

Ontdek de ideale laadoplossing voor u!

Het heeft niet alleen hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen, maar ook een breed assortiment aan accessoires en andere laadinfrastructuur om aan al uw behoeften te voldoen. Naast onze bekende Justinn at home laadpaal, bieden we ook andere innovatieve laadpalen aan, zoals de Quattro laadpaal.

Voor wie op zoek is naar een discrete manier om op te laden, hebben we inbouwmodellen beschikbaar die perfect passen bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Daarnaast hebben we snel laadsystemen met verschillende laadvermogens voor elektrische voertuigen die snel moeten worden opgeladen. En laten we onze fietslaadpalen niet vergeten, samen met accessoires zoals beveiligingen, montageonderdelen en losse laadkabels in diverse lengtes.

Met Justinn at Home en ons uitgebreide assortiment accessoires bieden we een complete en veelzijdige laadoplossing die perfect aansluit bij al uw oplaadbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het kiezen van de perfecte Justinn at Home laadoplossing.