JUSTINN AT HOME

Het ontwerpen van designlader die in meerdere uitvoeringen beschikbaar is. Het was de opdracht waaruit Justinn ontsproot. Het resultaat is een slimme lader van degelijk staal gepoedercoat die eenvoudig wordt gemonteerd. Deze high-end laadoplossing maakt het assortiment van DIC Laadsystemen compleet en is ideaal inzetbaar voor privé of semi openbare doeleinden.

De Justinn AT HOME is met een kabelaansluiting aan de achter- of onderzijde altijd perfect te monteren. Een RVS kabelhanger wordt standaard meegeleverd, waarmee de laadkabel naar wens opgeborgen kan worden. Met de RVS laadpaal accessoire is vrijstaande montage mogelijk. Er zijn uitvoeringen met een universele wandcontactdoos of met één laadkabel en voor bedrijven en parkeergarages is het mogelijk om meerdere laders aan elkaar te koppelen. Het feit dat Justinn AT HOME standaard beschikt over loadbalancing functionaliteit zorgt ervoor dat elke laadpaal altijd voldoende laadcapaciteit afgeeft zonder dat een verzwaring van de groepenkast noodzakelijk is.

Ook is Justinn AT HOME een slimme lader en dat heeft meerdere voordelen. Via de eigen app is o.a. de lader te bedienen, verkrijg je toegang tot een Europees netwerk van laadstations en kan automatisch verrekenen worden toegepast – zowel privé als zakelijk.

header_foto_justinn

klein justinn kabel
klein justinn kabel

11kW – 6 meter vaste kabel

Art. nr. 9020
klein justinn kabel
justinn
justinn

11kW wcd

Art. nr. 9021
justinn

22kW – WCD

Art. nr. 9023
project hardenberg

9019 RVS leiding koker

Art. nr. 9019
Switch 9015

Switch