Quattro laadpaal

Bent u op zoek naar een betrouwbare laadoplossing die veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid garandeert? Dan is de Quattro laadpaal precies wat u nodig heeft. De Quattro laadpaal met twee of vier aansluitingen is in verschillende varianten leverbaar. De variant met twee aansluitingen is geschikt voor openbare plaatsing volgens aansluitspecificaties 3.0. Deze laadzuil is beschikbaar in diverse RAL-kleuren en kan optioneel worden uitgerust met een licht armatuur op de mast.

DIClaadsystemen biedt deze hoogwaardige oplaadoplossing die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Met maximaal 4 x 22 kW laden met load balancing functie, is de Quattro laadpaal ontworpen voor laadpleinen op centrale locaties.

Quattro laadpaal

Waarom kiezen voor een Quattro laadpaal?

Met de Quattro laadpaal kunt u alle gangbare laadpassen gebruiken en eenvoudig bedienen via een handige app. Dit maakt het voor zowel eigenaren van elektrische voertuigen als beheerders van laadinfrastructuur een moeiteloze en gebruiksvriendelijke ervaring.

Een belangrijk voordeel is dat deze laadpaal vier aansluitingen heeft. Hierdoor kunnen meerdere voertuigen tegelijkertijd worden opgeladen, wat wachttijden minimaliseert en het laadproces efficiënter maakt. Daarnaast kan de Quattro laadpaal centraal worden geplaatst op een parkeerterrein, waardoor het een handige en toegankelijke laadoplossing biedt voor een breed publiek.

Een ander voordeel van de Quattro laadpaal is dat deze op maat kan worden ingesteld en aangepast aan specifieke behoeften. Of het nu gaat om verschillende kabellengtes, laadvermogens of persoonlijke voorkeuren, de laadpaal biedt flexibiliteit en maatwerk om te voldoen aan diverse situaties en wensen. De Quattro laadpaal combineert functionaliteit, gebruiksgemak en aanpasbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een geavanceerde en betrouwbare laadoplossing voor elektrische voertuigen.

Duurzaamheid en functionaliteit

Bij de Quattro laadpaal staat duurzaamheid centraal. We hebben ons toegelegd op het gebruik van hoogwaardige materialen en betrouwbare technologieën, wat resulteert in een product van topkwaliteit. Door onze focus op duurzaamheid en vakmanschap kunnen we een lange levensduur en consistente prestaties garanderen.

Deze laadpaal is niet alleen ontworpen voor gebruik op laadpleinen in drukke gemeenten, maar ook specifiek geschikt voor openbare plaatsing volgens de aansluitspecificaties 3.0. Met deze specifieke laadpaal maakt u een keuze voor duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen, terwijl u ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Kies uit ons assortiment laadpalen en accessoires!

Naast de Quattro laadpaal bieden wij verschillende laadoplossingen om aan al uw behoeften te voldoen. Bijvoorbeeld de Justinn AT HOME, een design laadoplossing van staal, verkrijgbaar in vier varianten. Deze laadpaal is uitgerust met handige functies zoals kabelaansluiting aan de achter- of onderzijde en een RVS kabelhanger voor het opbergen van de laadkabel. Voor flexibiliteit kunt u kiezen tussen een universele wandcontactdoos of een laadkabel.

Voor wie behoefte heeft aan snelle laadmogelijkheden bieden wij DC snel laadsystemen aan. Deze systemen kunnen uw auto supersnel opladen met vermogens variërend van 24 tot 350 kW. Met vaste laadkabels en verschillende connectoren zijn ze geschikt voor commercieel gebruik en openbare laadpunten.

Ook voor het opladen van elektrische fietsen hebben we een oplossing in de vorm van onze fietslaadpaal. Met 6 aansluitingen en een kinderveilige aansluiting is deze ideaal voor restaurants, sportverenigingen en gemeenten. Optioneel kunt u kiezen voor een tijdklok en montage sokkel voor extra gemak.

Ook bieden wij een assortiment accessoires aan, waaronder losse laadkabels, parkeerborden en montage-onderdelen. Met accessoires zoals aardlekschakelaars en kWh-loadbalance meters kunt u uw laadinfrastructuur verder optimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Quattro laadpaal en onze andere laadoplossingen.