Blackboxx laadpaal

Bent u op zoek naar betrouwbare laadoplossingen die garant staan voor veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid? Dan is de BlackBoxx laadpaal wandmodel precies wat u nodig heeft. Vervaardigd met hoogwaardig polypropyleen, biedt deze laadpaal flexibele opties voor uw oplaadbehoeften.

Of het nu gaat om een model met één Mennekes Type-2 contactdoos of een variant met een vaste laadkabel, de BlackBoxx past zich aan uw wensen. Met standaardkabels van 5 meter en opties tot 10 meter, is er ruimte voor aanpassing aan uw specifieke situatie. Voor vrijstaande montage is een roestvrijstalen montagepaal apart verkrijgbaar, waardoor u flexibiliteit hebt in installatie. DIClaadsystemen biedt de BlackBoxx laadpaal, een hoogwaardige oplaadoplossing die voldoet aan de hoogste normen van veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid.

BlackBoxx RFID slim 400V 11kW

Art. nr. 3739

BlackBoxx RFID slim 400V 22kW

Art. nr. 3741

BlackBoxx RFID slim 230V 3.7kW

Art. nr. 3738

Optimale laadervaring met de BlackBoxx laadpaal

Met de BlackBoxx laadpaal bent u verzekerd van een optimale laadervaring, zowel thuis als op het werk. Dankzij geavanceerde autorisatiemogelijkheden, zoals het RFID passysteem, kunnen zowel particulieren als bedrijven moeiteloos toegang krijgen tot het oplaadnetwerk.

Of het nu gaat om het gebruik van laadpassen of automatische verrekening, het biedt een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing. Bovendien is het standaard uitgerust met load balancing-functionaliteit en een RCM DC gelijkstroomfoutmodule, waardoor veiligheid en efficiëntie gewaarborgd zijn tijdens het opladen.

Maatwerk voor elk voertuig

Een uniek aspect van de BlackBoxx laadpaal is zijn aanpasbaarheid aan verschillende voertuigen en laadbehoeften. In tegenstelling tot veel andere laadpalen op de markt, biedt de BlackBoxx de mogelijkheid om de laadcapaciteit en het laadvermogen aan te passen aan specifieke voertuigmodellen.

Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om zowel kleine elektrische auto’s als grote elektrische voertuigen, zoals bestelwagens of zelfs bussen, efficiënt op te laden. Met deze laadpaal bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij uw voertuig en laadbehoeften.

Veelzijdige laadoplossingen: de BlackBoxx en meer

Met de BlackBoxx laadpaal bieden we niet alleen hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen, maar ook een breed assortiment aan accessoires en andere laadinfrastructuur. Naast de BlackBoxx zelf, bieden we ook andere innovatieve laadpalen, zoals de Justinn AT HOME.

Voor wie op zoek is naar een discreet oplaadpunt, bieden we ook inbouwmodellen aan, perfect voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. En voor elektrische auto’s die supersnel opgeladen moeten worden, hebben we onze DC snel laadsystemen met verschillende laadvermogens. Niet te vergeten onze fietslaadpalen, accessoires zoals beveiligingen en montageonderdelen, en losse laadkabels in diverse lengtes. Met deze laadpaal en ons uitgebreide assortiment accessoires, bieden we een complete en veelzijdige laadoplossing voor al uw behoeften.

Duurzame prestaties

Onze BlackBoxx laadpaal is een weerspiegeling van onze toewijding aan hoogwaardige producten en betrouwbare prestaties. Met een focus op duurzaamheid en vakmanschap, is het vervaardigd uit hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur en consistente prestaties.

Of het nu wordt ingezet in een drukke commerciële omgeving of voor dagelijks thuisgebruik, deze laadpaal is ontworpen om langdurige en probleemloze service te bieden. Wij streven ernaar om de beste laadoplossing op de markt te bieden, met een ongeëvenaarde focus op betrouwbaarheid en prestaties. Met deze laadpaal kiest u voor duurzame prestaties die u kunt vertrouwen.

Betrouwbaarheid en service: Onze belofte bij de BlackBoxx laadpaal

Bij DIClaadsystemen streven we niet alleen naar hoogwaardige producten, maar ook naar uitstekende service en ondersteuning voor onze klanten. Met de BlackBoxx laadpaal bieden we niet alleen een geavanceerde laadoplossing, maar ook een betrouwbare partner voor al uw oplaadbehoeften.

Of u nu vragen heeft over installatie, onderhoud of gebruik, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide diensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om moeiteloos over te stappen op elektrisch rijden.

Wist u dat u ons zelfs buiten kantoortijden kan bereiken, gebruik hiervoor het volgende nummer: T: 085 – 401 5425